onsdag 20 april 2011

Jag har putsat kvasten

detta var jag tvungen att göra redan i förra veckan, en arbetskamrat med stort skämtlynne tyckte att jag såg ut som en påskkärring när jag hade vårkänslor och tagit på mig en snygg cerisefärgad linnekjol.
Nåväl jag kanske inte är en påskkärring men min man tyckte nog att jag var en riktig satkärring imorse efter väl vald svavelosande ed via telefon, men jag hade fel så jag har fått göra avbön både muntligt och skriftligt till honom. Nej han krävde inte det men jag kände att det var på sin plats.
Imorse fick jag helt plötsligt för mig att det var den 21 april och att vi skulle till tandläkaren med sonen, vilket maken lovat att ombesörja.............................. say no more.
Idag kom ett bulligt brev fram till Maja, Kaffe-tygerna fick hon för att hon skulle inspirera mig till något stordåd, de där "aprikosa" man inte ens kalla "tyg", scraps är ett rättvisare ord men om det är någon som kan göra något av resterna är det just Maja. Nu kom min leverans till henne inte bara så där, hon hade varit snäll och fixat Mettlertråd till mig, så i förra veckan var det jag som fick ett bulligt brev.
Som ni vet så skulle ju min symaskin på SPA, igår körde maken maskinen till Malmö för omsorg, enligt uppgift ska jag få tillbaka den i nästa vecka. Tur att jag har min gamla maskin kvar.
Som ni förstår när jag skriver det sista kände jag mig väldigt orättvis i största allmänhet efter den svavelosande eden, han gör väldigt många saker åt mig och kanske även saker som jag borde göra.
Nu ska jag gå och titta på Sveriges mästerkock och sy några langettstygn, japp jag har fått blodad tand.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Hej hopp!
  Hoppas nu att det bara är lite SPA-tid din maskin behöver och inte en lagning.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Tjänster och gentjänster;-D
  Det var inget stort jobb jag gjorde åt dig.
  Glad att kunna hjälpa till!
  När maskinen varit på SPA så kommer det nog en liten utmaning tillbaka!
  Vilken glädje att hitta ditt brev i lådan!!!
  KRAM

  SvaraRadera