söndag 3 april 2011

Jag har sprättat mer än jag sytt

nja, det är ju en ekvation som inte helt går ihop, men det känns som om det har varit så. Jag sprättade under fredagen, en prydlig hög med bruna trådbitar blev det. Idag har jag också sprättat mest för att den inre kritikern var högljudd.
Under tiden man sprättar så hinner man ju fundera en del...................... Finns det bäst före datum på tråd? Är den i så fall olika på olika trådkvaliteter?
Jag har fått tid att prova Mettlertråden som jag fick från Maja, I´m in love. Bara att ta på tråden var en fröjd. Sydde inte så många sömmar med min turkosmelerade Mettler men det räckte för att jag skulle vara såld på den.
Jag fick ett trevligt samtal med Laila från Hjärtekviltarna i Kivik igår, hon och hennes väninnor har sytt en del pyttetäcken som hon ville överräcka, så om ungefär 14 dagar ska jag få en påse, det ska bli kul att se vad de har sytt denna gången.
Helgen har annars gått i väskans tecken, av Maggans utmaningstyg och lite andra tyger har jag fått ihop en väska som just nu saknar foder och bärremmar, ett mobilfordral till maken, saknar ungefär 20 cm turkost DMC-garn för att göra den färdig, är det inte retligt så säg? Sist men inte minst så har jag börjat sy med tygerna som kom ihop med trådarna från Maja, av två av tygerna ska det bli en väska, ja även här har jag kompletterat för annars hade nog inte ens min plånbok fått plats i väskan. Om starten håller vad den ser ut att lova så blir det en snygg vårväska av det till slut.
Ha en bra vecka så ska jag försöka gör veckan som kommer till en bra syvecka!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Kunde just konstatera att gårdagens kommentar till ditt inlägg tydligen inte fastnat!!!
  Jag har en tråd till som jag tycker att du ska prova, men Mettler är absolut en favorit!
  Ska bli kul att se dina väskor!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Tycker känna igen mig, är också en flitig användare av sprätten

  SvaraRadera