onsdag 18 maj 2011

Ett litet kort inlägg

Jag har vaktat brevbäraren idag som om jag var en hund. När han väl kom framåt 15-tiden då var jag trött på att vänta. Ett mjukt kuvert med ett handskrivet brev kom från Maja. Precis som de två Skype-talande damerna Maja och Eva så får jag säga chipset gick igång direkt. Framåt kvällen ska jag lägga ut bild på vad jag fick och berätta vad jag tänker mig. Då ska jag lägga ut bilder på några av våra blommor som på något sätt vill berätta något, kanske de blir till en blomutmaning för er.
Nu ska jag fortsätta att försöka kurera med arma stackars huvud som under hela dagen har berättat att jag kanske borde skaffa någon sorts protes istället för det jag har nu.
Ha det bra tills vi hörs nästa gång!
Carina i Furulund

PS Maja
Sy du en nesse till sonen av tyget, det finns ju som sagt mer om det skulle behövas!
DS.

2 kommentarer:

  1. Spännande att även ditt chips fungerar .Ett tag var jag inne på att åka till Ullared för att byta det,,funkade inte tyckte jag ,,men idag så har det nog laddat upp sig igen,,,hoppas det håller i sig ,,annars en bilfärd inåt landet.
    Spännande med ditt kuvert vad det innehåller och tankarna runt det!!VÄNTAR../kram

    SvaraRadera
  2. Svar på din kommentar hos Mig:
    Hej! Ja du! Mina småprylar ligger i små kartonger - som ligger i större kartonger. Inte sjutton hittade jag den bästa sprätten, men den jag fick tap på var riktigt vass, så jag kom snart igång igen. Det var bara att trä om maskinen så sydde den snällt igen.

    SvaraRadera