torsdag 5 maj 2011

Har hämtat in mitt bustyg

från brevlådan och läst instruktionerna, hm 2 tyger inkl fodertyget, jag som brukar använda lakansväv till mina pennfack eller nessar.
Frågan är om det tyg jag tänkt använda blir bra, det får nog ligga till sig lite.
Efter jobbet igår tog jag mig en liten sväng om handarbetsaffären, behövde fylla på förrådet med DMC-garner, kanske behöver jag skriva upp numren på de garner jag inköpt?!? Det är ju så lätt att få tag i rätt färg igen om det behövs, men ibland undrar jag varför man ska göra det så enkelt för sig.
Precis som jag skrev igår så är soffan ett lockande alternativ idag, trots att jag gick och la mig runt 20.30 igår känner jag mig seg i hjärnan, fast det är kanske just därför, det var länge sedan jag sov så länge som 8 timmar en natt. Den sista veckan har blivit väckt 5.15 oavsett om det varit behövligt eller ej. Kanske kan det bli sovmorgon till omkring 6.15 både lördag och söndag, sonen brukar sova lite längre när det är helg, ha ha.
Vet ni, min man höll på att trilla av stolen för en stund sedan (på jobbet, så det hade blivit arbetsskada av det om det hänt), jag föreslog att vi skulle göra veckostädningen när han kommer hem om en stund. Det brukar alltid vara maken som initierar städningen här. Frågan är om jag inte ska vara ambitiös och byta lakan också nu när jag har fått något som liknar ett ryck.
Ha en bra dag!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Lyllos ,,du som så tidig post får....väntar och väntar på min lilla brevbärare!!Kramen på dig

    SvaraRadera
  2. Tur att han var på jobbet!
    Din lust att städa kanske har gått över tills dess han kommer hem;)
    Kram

    SvaraRadera