torsdag 26 maj 2011

Lite bonussytid

har jag snott mig idag. Har precis påbörjat ett babytäcke till en kollega på jobbet. 2,5 "-rutor, blir nog bra det här bara jag kommer längre än till första raden!
Häromdagen hade jag med "stickeväskan" till kollegan som blev överlycklig över sin scrapsväska, så till den milda grad att hon vill lära sig hur man gör en sådan.
Inte någon bra bild men så är den tagen i skymningen, men ni ser både väskan och mina älskade daggkåpor som växer som ogräs.
Jag trodde att skulle fått fäst de sista trådarna på buset igår till Anna Travis men si det fick jag inte, så om en stund ska jag gå upp och fästa de sista två trådarna och sedan ska jag packa buset och lite utmaningstyg till Maja, hon har frågat om hon får vara med på Textilkreatörernas utmaning som de andra fick i förra veckan, eftersom jag har tyg över så bestämde jag mig för att det får hon. Sedan är det ju frågan hur stor utmaning det blir för henne.
Imorgon ska maken vara ledig från jobbet, alltså ska jag försöka sy lite till imorgon på förmiddagen för att åka in till Lund och börja jobba strax efter lunch. Det tråkiga bara med att han ska vara ledig är för att han ska få bilen lagad, denna veckan har inte varit bra varken ur hänseendet bilar och pengar eller tandläkare och pengar, det känns som sedlarna har fått vingar. Men det som är bra med den första bilreparationen är att makens gubbracer (Ford Escort) låter inte längre som en racerbil, den har blivit mycket bättre i ljudet efter att ha fått en ny ljuddämpare.
Ha en fortsatt bra kväll så ska jag sy och stryka lite!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Vi är visst några stycken som syr in i det sista... Stickeväskan är ursnygg! Kul om den kan locka ner någon i quiltträsket! kramar Ullis

    SvaraRadera
  2. Jag gillar också stickeväskan. Den blir man glad av!!!
    Kram

    SvaraRadera