söndag 8 maj 2011

Söndag - varför sitter jag inomhus?

Jo för att arbetet kräver det, till slut kom jag iväg på en promenad i morse också. Lika skönt som igår. Så här fint väder brukar tyvärr innebära studsmatteolyckor och motorcykelkrascher, igår var inget undantag, jag tror tyvärr inte dagen kommer att erbjuda något annat. Varje årstid har sin typ av olyckor tyvärr.
Nu har jag kommit så långt att av bustyget har det blivit en topp, då kommer ju nästa fråga hur quiltar man härligheten på bästa sätt. I väntan på att den frågan ska få ett svar syr jag ihop remsor som ska bli baksida till en duk, om det blir bra så blir i så fall duken vändbar.
På tal om remsor och rutor, jag kikade in hos Gun syr och stickar, jag blev matt när jag såg hennes sy- och skärenergi. Undrar många toppar jag hade fått ihop om skurit upp mina småbitar? Kan vi Textilkreatörer få ihop något liknande när vi har skurit och sytt i våra scraps? Ja kanske inte på en kväll men på sikt kanske. Vi borde ha en låda att stoppa dem i så vi kunde se hur många toppar det blev och hur lång tid det tar att tömma lådan.
Förresten så är där ganska trångt med småttingar på neonatalavdelningen just nu, så är det någon som känner för att sy några täcken så lär de komma till nytta.
Nu är det verkligen dags att börja jobba. Vi höras en annan dag!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Ta med idg datan ut så kan du förena nytta med nöje!!!Kram

  SvaraRadera
 2. Mitt bustyg ligger ännu så länge orört, men snart så ska jag ta tag i det....
  Kram Lizan

  SvaraRadera
 3. Jag var ute och planterade lite nya blommor, fikade, men sedan drog jag mig tillbaka till paradiset!
  Kram

  SvaraRadera