måndag 16 maj 2011

Redovisning

igår lovade jag bildbevis, här kommer de, ostrukna och omonterade men i alla fall färdigbroderade, tror jag i alla fall, ena birdieblocket ser lite blekt ut, kanske får jag brodera dit något med en rolig färg.
Birdie 4
kanske hjälper det om blocket blir monterat med färgglada tygbitar?

Birdie 5

Det var väldigt rosa i sitt ursprung men det är inte jag så jag är så detta blev min version.

Sist men inte minst mitt hjärta, det är inte välsytt, det har varit skumt i både ögon och belysning ibland men jag gillar det i alla fall.


Har en tanke om vad det ska bli när det är klart men det får ligga till sig lite.

En lång stund idag har skurit tyg inför syträffen på torsdag, det är inte utan att jag funderar på vad jag har tänkt på när jag har köpt vissa tyger. I hel bit ser de inte så roliga ut men det blev bättre i 2,5" remsor, så kanske det bli något bra av dem på torsdag.

Ska köra till affären och köpa frimärke och något att läsa tror jag, så får jag se om jag letar upp de kurragömma-lekande symaskinerna om en stund.

Förresten så har allt skärande gjort att jag har hittat en stor skärmatta på mitt sybord, är det min matta? Det var länge sedan jag såg till den nämligen.

Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

  1. Så söta fåglar. Håller med om att det är bleka färger på trådarna, funderar på att byta till lite starkare färger - har inte börjat sy än.
    Hjärtat är jättegulligt.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Söta små block!!Kramen

    SvaraRadera