fredag 29 juli 2011

Är man nördig

så är man, jag letar fortfarande efter den där bilden på soffan med alla kuddarna, många bilder har jag tittat på men ännu inte funnit soffan.
Sytt har jag också gjort och faktiskt funderat över vad det är för blommor på mitt gamla tyg och kommit fram till gula liljor, blå iris, orange rosor och fuchsiafärgade fresior.
Nu när gardinerna är färdiga så har jag unnat mig att sy för skojs skull en stund, inget som är färdigt att visa upp men så mycket kan jag säga att det är ett mycket sött kattyg som kom norrifrån som gått under kniven. Imorgon ska jag ta tag i en ny gardin till dottern så jag får den också ur världen.

Spacklat har vi också fortsatt med i det här huset, jag hjälpte till med spacklingen igår men på grund av ryggen fick jag ge upp projektet idag, nej jag har inte ont i den men jag är mer rädd om den numera.

Sedan har vi tittat på när det har regnat, enligt text-TV skulle det komma skurar igår, vad är en skur? Hur lång tid varar den? För tid är relativt så antagligen är skurar det också.

Nu är det snart läggdags igen, var tar dagarna vägen? Visserligen gör vi saker men hur hinner vi med att jobba till vardags? Visserligen storstädar vi inte varje vecka, det vill säga, rengör kylskåp och skafferi, avfrostar frysen, putsar alla fönster in- och utvändigt men inte har väl det tagit en hel vecka i anspråk?

Imorgon börjar vecka 2 av semestern och jag njuter i fulla drag av att vara ledig, det gör inget att det regnar men någon dag med en liten sol så att vi kan åka till Bakken och Tosselilla hade ju inte varit fel.

Ha en bra helg!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Goa, söta du!
  Tusen tack för brevet som kom idag!!!!
  Massor med kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Det blir säkert väder för utflykter.
  Kram

  SvaraRadera