onsdag 27 juli 2011

Sol!!!!

Idag har det varit gott väder så det blev en tur till glasskiosken, lekplatsen och stranden i nämnd ordning.
Men vi har även gjort annat idag. Lagat bilen........................... sedan behöver det inte sägas mer om det!
Jag har gjort något som jag inte gjort på ungefär 20 år eller så, jag började spackla på sonens rum, skruvskallarna blev spacklade, sedan provade jag att lägga remsor på ställen som inte är alltför synliga.
Det är inte bra att vara så hård mot sig själv så jag får väl säga att det ser ok ut, men så har jag det svåraste kvar att göra, när väl mikroväven kommer på plats så lär jag få reda på om det jag gjort blev bra eller ej.

Jag fick tummen ur och skickade lite brev också idag, några av dem är väntade.Som synes så är det två stora vita lite trevligare att skicka än det främsta. Men det främsta kanske egentligen mest nödvändigt att skicka.

Av spillbitar från takstolsbygget har mannen gjort bordshöjare till mig, höjden är perfekt nu. Dessutom har det kommit gardinstänger på plats och fönsterbänkarna ska bara fästas, om det sedan ska bli bättre på något sätt i syrummet ankommer det på mig att fixa till det.

I skrivande stund hänger maken upp gardiner i köket medan jag bloggar och badar sonen, bild på gardinerna kommer imorgon.

Ha en bra kväll!
Carina i Furulund


1 kommentar:

 1. Dina bordshöjare är supersmarta.
  Synd bara att jag inte har ett sådant bord!
  Funderar på plankor under.

  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera