måndag 25 juli 2011

Regnig start

på semestern har det blivit men inte mycket sytt. En del tid har jag ägnat åt nyhetrapporteringen som inte varit så rolig de sista dagarna, man får ju hoppas att det som hände i Norge var ett verk av en ensam galning så att det inte finns fler i bakgrunden som kan ta vid.

Vissa saker har man bara så svårt att skiljas från, i mina gömmor har jag långgardiner och tyg som blev över vid sömnaden som jag tror är inköpta 1990. Tyget är inköpt på IKEA och var ett beställningstyg, de levererade samma beställning två gånger! Tyget beställdes till omklädning av två stycken 2-sits soffor inköpta på loppis för 50:-. Om sofforna fortfarande finns kvar vet jag inte, för jag klarade inte av att slänga dem utan skänkte dem vidare. Gardinerna har kommit fram ur gömmorna och ska fållas om och tygresterna är framplockade för att kunna bli gardinkappor. Så imorgon får min gamla kära symaskin bistå med lite fart i sömnaden så att gardinerna blir snabbt färdiga.

Annars har dagarna ägnats åt städning både här och där i huset, det är verkligen behövligt det känns som om dammet har krupit in överallt.

Senare i veckan när all städning är gjord hoppas jag på lite sytid för sådan sömnad som jag tycker är rolig. Gardiner är delvis ett nödvändigt ont, sedan gör det ju inte saken bättre att jag är kräsen med gardintygerna.

Hoppas att ni har det bra i regnet!

Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Hallå där!!!
  Vi vill ju se dina gardintyger!!!
  Kramar från ett nästan höstlikt Skövde

  SvaraRadera
 2. Hoppas du snart kan sätta dig symaskinen och sy kuliga saker!
  Kram Lizzan (från ett soligt Uppland)

  SvaraRadera