söndag 10 juli 2011

Retligt

att det inte går att kommentera hos bloggvännerna när man tar sig tid att skriva en rad!!!!!!!! Har ju läst hos er och tänkt en tanke som skulle kunna bli en rad.

Fler saker som är retliga just är:

*Trots att vi tog firma till hjälp för att byta taket har det regnat in två gånger sedan midsommar, nu väntar vi på vad de ska göra åt det. Vad kommer det att innebära rent praktiskt? Det känns inte så lockande att behöva tömma vardagsrummet just nu.

*Kattbett är riktigt retliga, särskilt som man löper stor risk att få infektioner av dem.

*Katter som är på rymmen och som när man väl fått tag i dem biter ifrån.

Sammanfattningen av detta är att det hittills har inneburit en del funderande över var vi gör av möblerna om de ska riva i väggen för att torka ut. Det enda stället som är stort nog för att hysa soffan är min syholk, say no more. Kattbettet krävde en vända till vårdcentralen för att få penicillin och stelkrampsspruta och hon är fortfarande på rymmen, hon får väl vara ute någon dag till, tills hon är riktigt hungrig, då kanske hon inte bits när man försöker ta in henne. Eftersom dagen inte blev alls så som det var tänkt så kommer vi att fortsätta på det sättet och ta ut cyklarna för en lite längre runda som sedan avslutas med glassinköp.

Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar