tisdag 7 juni 2011

Ännu gladare idag

av att det inte slog ner i närheten av huset under nattens åskväder. Fy vad det åskade, det kändes som ljusan dag emellanåt, var inte helt lätt att somna i ljuset och dånet.
Tyvärr har de utlovat rejäla åskväder även för förmiddagen idag, får hoppas att det inte blir lika mycket och länge som under natten.
Idag ska jag sätta på en bit bård och sedan ska jag macka mitt lilla babytäcke.
Jag har fortfarande inte lyckats klura ut vad som är fel med datorn, tror att det har med det nya virusprogrammet att göra. Trots nerladdning av drivrutiner så fungerar det fortfarande inte med överföringen av bilder från kameran till datorn, det är retligt.
Vi orkade inte vattna igår men det löste sig av sig själv kan man säga förhoppningsvis behöver vi inte vattna blommorna under några dagar framöver.
Ha en bra tisdag!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Jag är oxså glad idag,,har varit hos tandläkaren imorse,,en bit framtand sa hej då ihelgen.Notan slutade bara på 840:-,jippi!!trevlig dag till dej oxså/kram

  SvaraRadera
 2. Fy attan vad det blixtrade och dånade igår kväll/natt. Jag kollade på danska vädret på nätet och blev förvarnad att det skulle bli enormt åskväder igår. I Sverige har de lovat att det ska bli oväder ikväll igen men det ser inte ut som om det kommer någon åska från det hållet. På denna länken brukar jag kolla hur vädret ska bli hos oss, det brukar stämma bättre än på svenska tv-vädret.
  http://www.dmi.dk/dmi/danmark/regionaludsigten/kbhnsj.htm
  Går du in på Lyn som finns en bit ner i den vänstra spalten hittar du blixtnedslagen vid vissa klockslag. Kolla danska kartan över igår kväll. Jösses! :)

  SvaraRadera
 3. Här är jag också glad att åskan var på eftermiddagen och inte natten!
  Fick sitta och visa Raja att det inte var något otäckt!!!
  Vill ju inte skrämma henne i onödan!!!
  När hon såg att matte satt lugnt och virkade så kunde hon slappna av och ligga och sova bredvid!
  Kram

  SvaraRadera