onsdag 8 juni 2011

Nytt minneskort

är något jag behöver. Igår gick jag hem från jobbet iklädd inneskorna. När jag var nästan hemma kom jag på det hela när jag satt och filosoferade över vad jag ska ha på mig på ett kommande bröllop.
Måste bara berätta om makens kommentar mitt under pågående åskväder. "Du vet väl varför det regnar?" Nej svarade jag eller rättare sagt var ju att de åskade som fanken. "Nej säger han då fullt och fast övertygad om att det regnar för att han hade tvättat bilarna på eftermiddagen, det regnar alltid på kvällen eller natten efter jag har tvättat dem". Slutsatsen av den konklusion måste ju vara att när någon känner att det varit torrt länge skriver en rad i min blogg så ber jag maken tvätta bilarna och vips så regnar det.
Ännu en knäpp sak är att ofta efter makens och min bröllopsdag så spöregnar det, min slutsats har alltid varit att det är för att man inte ska glömma vilket mörker äktenskapet är. Nej mitt äktenskap är inget mörker och har aldrig varit det men redan dagen efter vi hade gift oss spöregnade det hela dagen.
Nu till något helt annat som gjorde mig rejält morgonsur. Jag är trög och trött på morgonen men sällan sur men idag blev jag sur. Jag vaknar till att ett känt asfaltsläggarföretag kommer till gatan där jag bor och börjar dra med spadar och annat i gatan så det låter förfärligt, det var tänkt att jag skulle få sova något längre än till kl 06.15 idag, men det var bara att traska upp och kolla vad som stod på, för jag fattade inte var ljuden kom ifrån. Nu däremot är det knäpptyst där ute.
Nu ska jag bada och bli glad igen!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Hoppas att allt är bättre nu!
  Här är så varmt och kosigt, så man var ofräsch redan innan man hunnit få på kläderna efter morgonens dusch!
  Blir nog snart åska igen!
  Så fort vi fått några extra kronor i plånboken
  brukar vi säga att något kommer att gå sönder (så har det alltid varit). Lika bra att inte få något extra- det brukar bli dyrt!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åk till Ullared ,och lägg upp ett lager!!!!Kramis

  SvaraRadera