tisdag 7 juni 2011

Fortsatt glada saker

efter ungefär 40 minuters farande i sängen somnade så äntligen sonen, ja jag är glad för det. Fick sett Kim Källströms 1-0 mot Finland, var ett riktigt snyggt mål. En annan som är glad är nog Tekla (mors och fars hund), efter en vecka hos oss fick hon åka hem idag. Hon har varit lite tjurig med maten hela tiden men idag trilskades hon riktigt och åt inte upp frukosten.
Det har ännu inte börjat åska här och jag hoppas att det inte blir något under natten, som det blixtrade natten som gick, emellanåt undrade man vilken blixt och vilken knall som hörde ihop.
Smider lite glada planer för fredagen, ett besök på stoffan skulle ju helt klart förgylla hela veckan.
Sedan när det är lördag ska vi äntligen riva det gamla mycket färglösa plåttaket av huset och sedan ska vi få på gamla hederliga takpannor som förhoppningsvis håller färgen, när taket, kupan och sonens rum är renoverat någon gång i juli så ska vi slå igen renoveringsbutiken för lång tid framöver och det ska bli skönt. Efter fem ganska tuffa renoveringsår med nytt badrum, kök, garage och förråd utöver ovan nämnda så är det äntligen slut på de stora projekten. Glömde ju att nämna vår nya underbara uteplats på en så där 45 m2 den kom  ju till när garaget och förrådet var färdigbyggt.
Nu ska jag försöka få tag i någon som kan förklara varför det helt plötsligt inte går att ladda upp bilder på den gamla datorn.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Det är kul att renovera, men absolut roligast när allt är klart!!
    Kram Lizzan

    SvaraRadera