onsdag 29 juni 2011

Liten resumé från livet

alltså har livet rullat på trots att det kanske inte verkat så.
Under söndagen avverkade jag och sonen ett par leksaksaffärer, han ville en riddardräkt, helst en från Thailand, hm.............. mamma har ingen lust att resa till Thailand. Inga av de vi hittade fann nåd. Däremot hittade vi en kostym tillhörande en av hans favoritfigurer i filmvärlden, så låt mig presentera Alfons-Woody, han har funnits närvarande mer eller mindre sedan dess och det är med stor motvilja som kostymen åker av.
Nu är det åter tidig revelj för att han ska få på kostymen tidigt, hade han fått sova i den hade han gjort det.
Jag hittade tyg med snygga flygplan och bilar på hos S & S, flygplanen har redan gått under kniven.
När man nu har chansen att leka som man vill behöver man ju inte göra kassen liksidig men den är allt snyggare än en turkos systembolagspåse, den prasslar inte heller och dessutom behöver inte folk undra över hur många turkosa påsar vi släpat hem genom åren.
Under gårdagen hade jag ett bakryck, till någras stora glädje närmare ett stort och två små barn, innan den ena sorten hade svalnat på plåten hade det stora barnet varit och knyckt ett sirapssnitt. De andra två väntade då ivrigt på att få slicka skålen efter muffinssmeten.
Som synes äts det lite olika ivrigt.
Idag ska jag dega i skuggan. Mitt jourpass igår blev lite ryckigt och det blev sent innan jag somnade. Det bankande folket började på taket redan vid 07.30 så det gick inte att sjusova idag. Förresten så hade jag rätt i att jag bara bor i en koja, det mesta av isoleringen står kvar på gräsmattan trots ivrigt användade.
Ha en bra dag!
Carina i Furulund

2 kommentarer:

 1. Kassen är så fin!
  Tycker att den där tösen ser ut som sin mamma;-)
  kram Maja

  SvaraRadera
 2. Å vilken fin kasse! Syr Du på beställning också?
  Ha det gott! Marie!

  SvaraRadera