måndag 6 juni 2011

Jag blir glad av

fina blommor som den här t ex, färgen gör mig alldeles lyrisk och jag kan titta på blomman från mitt köksfönster. Jag blir även glad av att det är piontider den här blommar nog redan imorgon
Jag har flera olika sorters pioner, några satte jag under fjoråret så det blir bara en enda blomma eller kanske två på dem i år.
Men jag blir också glad av titta på den här
Usel färgåtergivning och dessutom kan jag inte redigera den för min egen dator har slutat att fungera när det gäller överföring av bilder från kameran. Men det är jag inte glad åt. Det var den här som jag funderade över vad vi skulle kalla för något.
Den här lille tuffingen får en också på gott humör för det mesta, hans storasyster också för den delen men hon är numera lite mer svårfångad i avslappnat läge, får hon syn på kameran blir hon en teaterapa. Här är man väldigt trött efter mycket badande.
Ännu en sak som gör mig glad är den lilla nessen/förvaringen som Maja skickade mig för ett tag sedan, det räcker att jag tittar på den så blir jag glad, har ännu inte lyckats fånga tanken som gör mig så glad, kanske bara det att hon tänkte på mig får mig glad varje gång jag tittar på förvaringen.
Det finns egentligen mycket mer som gör mig glad, detta var bara ett litet axplock av dagens funderingar, en annan dag är det något annat som gör mig väldigt glad.
Imorgon är det arbetsdag igen, hm känns inte som om det gör mig glad, i varje fall inte just nu.
Ha en bra dag!
Carina i Furulund

1 kommentar:

  1. Härlig och fin dag att vara glad på!!Jag blir glad av att du är det!! och så Carina är denna arbetsvecka en dag mindre för en del...Kramis

    SvaraRadera