tisdag 14 juni 2011

Inga experiment gjordes igår

och tur var kanske det för inatt regnade det så in i vassen. Det var så illa att vi fick in avloppsvattnet i källaren, när kommunen kom ut och inspekterade det hela försökte de med olika medel att få det till att det var något vi gjort. Till slut så kom det ut en spolbil som skulle spola kommunens del av avloppet och ut kom en rot.
Just nu funkar alltså avloppet bra, det måste innebära att jag kan prova mina kemikalier ikväll och ha fina ben till imorgon allt för att test avrinningen i avloppet. Alltså behöver jag inte frysa när vi testar om det skulle fungera med högtryckstvätten när benbehåringen ska bort och mannen slipper prova ifall det skulle fungera.
Det bästa med detta var på ett sätt att nu fick ammunition mot kommunen för att få dem såga ner trädet som står vid tomtgränsen, vi har sågat/huggit av många rötter ifrån det trädet genom åren. Fin fina rotskott slår det i massor, ja vi vill bli av med det. Jag fick en fin bokplanta i helgen som vi kan sätta i stället, det lär ta vår livstid innan de rötterna växer in i något avlopp.
Nu är det någon som är 5 år och har ett Blixten Mcqueen-plåster i handflatan som kallar och då måste det vara väldigt viktigt.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar