måndag 13 juni 2011

Om 100 år eller så har detta

ingen som helst betydelse men idag känns det som världsavgörande.

*Eftersom avloppet är lite dåligt fungerande nu så är det inte läge för att raka benen med hjälp av rakningskräm eller sätta på hårborttagningskräm, är det inte stopp så lär det bli. Kanske kan man be maken spola frun med högtryckstvätten om hårborttagningskrämen åker på?

*Vår gräsmatta innehåller snart nog allt utom gräs. Jag har startat ett pensionärsprojekt, det vill säga att jag hoppas att jag har utrotat vildnävorna i gräsmattan till om 20 år.

*Utöver nämnda nävor har vi tusenskönor, alla barns favoritblomma. Visst är jag som ett barn ibland men jag gillar inte tusenskönor i gräsmattan. Någon form av vild viol (blåa blommar) trivs också bra hos oss. Sedan har vi den obligatoriska mossan.

Som ni förstår har inte något av ovan skrivna någon som helst betydelse om 100 år, för då ska jag inte vare sig raka benen eller utrota ogräs.

De där två uddablocken som ska ut i vida världen har åkt iväg idag utan att bli fotograferade men jag får en chans till senare i veckan får väl se till att jag har kameran med mig då. Nu står mackning av babytäcken på dagordningen samt att göra ett lass köttfärssås till grovarbetaren till styvson, han ska ju inte behöva svälta ihjäl när han är här och jobbar.
Ha en bra kväll!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. hahaha Du är rolig du. :)
  En tanke dock, om du tar högtryckstvätten behöver du väl inte använda någon kräm, det åker av i alla fall.
  Åååhhh tusenskönor som är så vackra när de blommar i gräset, jag hade behållt dem.
  Kram Carmen

  SvaraRadera
 2. Skrattar med Carmen...P&K på dig!!!

  SvaraRadera
 3. Med lång kjol slipper man raka benen! Och vad spelar ogräs och mossa för roll så länge det är grönt!mDet finns annat som är viktigare här i livet. Kramar Ullis

  SvaraRadera