fredag 10 juni 2011

J-a arbetsdator

som inte fungerar som den ska. Av någon outgrundlig anledning så kände jag på mig att de skulle bli en Lunda-dag idag. Försöker se om jag kan få igång datorn nu ifall det skulle behövas imorgon, jag har bytt med en kollega, efter åskovädret i tisdags är hon dock utan telefon och internet, eftersom det är min helg så är det väl mest rimligt att det blir jag som får hoppa in och jobba ifall hennes dator inte fungerar. Idag hade det kvittat om jag satt hemma eller på plats i Lund för det var några flitiga läkare i tjänst ikväll så jag hade att göra en bra bit in på kvällen.
Medan fingarna plockar med sitt kan hjärnan ibland hålla på med sitt (under arbetstid flyter bokstäverna ur fingrarna ibland) och idag kom jag till en slutsats, som precis som stoppet med chokladätande, lär bli en bra grej för plånboken om jag lyckas hålla det jag tänkt mig. Precis som många andra har jag massor av tyger och minst lika många idéer. Ändå köper jag mer tyg och får ännu mer idéer. Nu ska det bli köpstopp ett tag och istället ska jag omsätta idéerna till diverse projekt. Nä jag tror inte jag kommer att hålla det men försöka går ju.
Idag har mitt bonusbarn rivit taket på ena sidan av huset, slutresultatet lär bli bra men dyrt, visserligen så räknade vi med att få byta undertaket också men inte att det skulle vara så dåligt som det är, efter att bonusbarnet och maken har rivit andra sidan imorgon får vi veta hur illa det är. Nu hoppas vi bara på att det inte blir några räliga störtskurar innan det nya taket är på.
In emellan röntgenutlåtanden idag försökte jag läsa en och annan blogg men av någon anledning kunde jag inte kommentera hos Lizzan och Carmen. Hos Lizzan gillade jag mannen vid trädet och jag blev inte så lite stolt när Carmen skrev att jag hade fällt en kommentar som gjorde att hon sydde vidare på sin klänning. Du, Carmen eftersom jag vet att du läser min blogg ibland så kan jag säga här att jag lever inte som jag lär.
Nu har jag skrivit en lång stund men min arbetsdator vill fortfarande inte starta, så den får stå här och tugga över natten, så kanske den vill imorgon.
Ha en bra helg!
Carina i Furulund

3 kommentarer:

 1. Jag ska också försöka att inte handla tyger på ett tag, men kolla Annalundas REA-sida! Någon får dra telefonen ur jacket och jag får INTE beställa...
  ...kanske;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jo då, jag läser din blogg. Tack för "sparken" där bak. :) När jag sedan ska använda den så hoppas jag att det fortfarande är varmt ute, annars kommer den att hänga här. Ska jag gå bara benen och armarna så gäller det att det är någorlunda varmt ute. Jag är en riktig frusenkylling. :)
  Kram Carmen
  ps Hoppas din arbetsdator "tar sig i kragen" och låter bli att strula för dig.

  SvaraRadera
 3. Konstigt att det inte gick att kommentera, men jag räknar din röst ändå!!
  Hoppas du får en bra lördag!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera